Ally/PNA/Wing

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ally/Pna

Mesaj Scris de undertac la data de Dum Sept 27, 2009 6:08 pm

Salutare,
mai intai sa ma prezint..nikul meu din joc este undertacher si sunt fondatotul ligii Galaxy(The Team Galaxy)
Vin la voi cu propunerea de a face un Pna sau poate o alianta..suntem o alianta la inceput dar vom creste repede si sa speram ca nu cu jucatorii care joaca Sim City,deoarece vad ca si aici multi joaca Sim City ca si pe travian:P..As rasp vostru..10x

undertac
Vizitator

Sus In jos

Re: Ally/PNA/Wing

Mesaj Scris de Murinhoo la data de Dum Sept 27, 2009 6:43 pm

undertac a scris:Salutare,
mai intai sa ma prezint..nikul meu din joc este undertacher si sunt fondatotul ligii Galaxy(The Team Galaxy)
Vin la voi cu propunerea de a face un Pna sau poate o alianta..suntem o alianta la inceput dar vom creste repede si sa speram ca nu cu jucatorii care joaca Sim City,deoarece vad ca si aici multi joaca Sim City ca si pe travian:P..As rasp vostru..10x

uitete la top offence..noi nu jucam Sim City

Murinhoo
N00b
N00b

Data de inscriere: 16/09/2009
Varsta: 20
Localizare: Pe Xnair

http://www.google.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de undertac la data de Dum Sept 27, 2009 8:24 pm

poi nu la voi ma refeream....la majoritatea aliantelor..de aceea vreau PNa cu voi..nici alianta noastra nu joaca sim city..dar nu suntem foarte buni atacatori..avem cativa dar na...si restul care mai sunt au def dar stiu sigur ca nu joaca sim city..

undertac
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Legolasg la data de Dum Sept 27, 2009 9:33 pm

undertac a scris:poi nu la voi ma refeream....la majoritatea aliantelor..de aceea vreau PNa cu voi..nici alianta noastra nu joaca sim city..dar nu suntem foarte buni atacatori..avem cativa dar na...si restul care mai sunt au def dar stiu sigur ca nu joaca sim city..

Hmm nu stiu ce sa zic ...vad ca ai primit un atac de la crespo.jr si in urmatoarea ora ai scris pe forumul nostru pentru Ally/PNA

Legolasg
Admin

Data de inscriere: 14/09/2009
Varsta: 18
Localizare: Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de undertac la data de Lun Sept 28, 2009 2:29 pm

da asha este...dar nu a prins cam nici o trupa acasa si nici resurse nu prea a luat,...avem in plan oricum sa fac un PNa sau o alianta cu cateva ligii ca nu avem cu nimeni..

undertac
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Legolasg la data de Lun Sept 28, 2009 7:51 pm

undertac a scris:da asha este...dar nu a prins cam nici o trupa acasa si nici resurse nu prea a luat,...avem in plan oricum sa fac un PNa sau o alianta cu cateva ligii ca nu avem cu nimeni..

uite ca sunt dragut iti ofer o alternativa avantajoasa pentru voi cat si pentru noi . ( ca daca facem PNA sau ally doar voi sunteti avantajati ).

Deveniti wingul nostru . ( voi va alegeti cu 3 ally + 1 PNA + nu se mai atinge altcineva de voi cand vede ca sunteti wingul celei mai offensive ally de pe server , iar noi ne alegem cu un wing )

Legolasg
Admin

Data de inscriere: 14/09/2009
Varsta: 18
Localizare: Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de undertac la data de Mar Sept 29, 2009 2:09 pm

ok..e destul de convenbail..vorbim pe privat.ms

undertac
Vizitator

Sus In jos